Zo heeft ú weer een zorg minder

Bouwservice

Naast het creëren van een uniek ontwerp moet er administratief het een en ander gebeuren. Wij zullen u helpen met het aanvragen van bouwvergunningen en bouwbestekken.

Wij maken op basis van het ontwerp de juiste constructieberekeningen die noodzakelijk zijn voor de bouwvergunning. Uit onze calculaties en berekeningen volgt een rapport dat bijvoorbeeld bestaat uit de daglichttoetreding en EnergiePrestatie berekeningen.

Verder leveren wij een bouwbestek, waarbij de contractstukken als basis dienen. Wij zorgen ervoor dat de tekeningen en berekeningen zo gedetailleerd mogelijk zijn opgesteld om complicaties zo veel mogelijk te vermijden. Het bestek wordt opgezet volgens de STABU. Dit is de algemeen aanvaarde standaard in Nederland.

Wilt u advies? Heeft u vragen? Maak vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken!

Contact

Compleet ontzorgen

We streven ernaar u compleet te ontzorgen. Kijk hiernaast voor onze andere diensten.

Ontwerp Lees meer

Nadat u uw wensen heeft bepaald wilt u een ontwerp laten maken die hierbij aansluit. In deze belangrijke fase willen wij u graag helpen.

Bouwtoezicht Lees meer

Wij willen als ingenieursbureau ook uw betrouwbare partner zijn in het beheren van uw projecten. Wij kunnen een regisserende of controlerende rol innemen.


Projecten

project
project
project
project
project
project
project
project
project
project
project
project
project
project
project
project
project
project
© Ingenieursbureau Stedu | Website gerealiseerd door Purple Media.