Uw wensen in een uniek ontwerp

Ontwerp

Nadat u uw wensen heeft bepaald wilt u een ontwerp laten maken die hierbij aansluit. In deze belangrijke fase willen wij u graag helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van unieke ontwerpen waarbij wij rekening houden met alle belangrijke factoren.

Wij zorgen ervoor dat het ontwerp dat wij maken zo duidelijk mogelijk is voor de aannemer. Ook zullen wij met u bespreken welke materialen er gebruikt gaan worden. Verder maken wij bijvoorbeeld ook, met behulp van calculaties en analyses van de bodem, een funderingsplan die wij opnemen in het uiteindelijke ontwerp.

Natuurlijk zijn onze ontwerpen digitaal. Deze zijn noodzakelijk voor de vergunning en maken het gemakkelijk voor de aannemer het ontwerp te interpreteren. Het maakt niet uit of het om een klein of groot project gaat. Wij zetten met alle liefde uw bouwwensen om in de juiste bouw- en constructietekeningen.

Maak vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken!

Contact

Compleet ontzorgen

We streven ernaar u compleet te ontzorgen. Kijk hiernaast voor onze andere diensten.

Bouwservice Lees meer

Naast het creëren van een uniek ontwerp moet er administratief het een en ander gebeuren. Wij zullen u helpen met het aanvragen van bouwvergunningen en bouwbestekken.

Bouwtoezicht Lees meer

Wij willen als ingenieursbureau ook uw betrouwbare partner zijn in het beheren van uw projecten. Wij kunnen een regisserende of controlerende rol innemen.


Projecten

project
project
project
project
project
project
project
project
project
project
project
project
project
project
project
project
project
project
© Ingenieursbureau Stedu | Website gerealiseerd door Purple Media.